Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın Aytepe Yangın : Aydin Da Yer Alan Yesil Vadi De Yangin Cikti, Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı.

Aydın Aytepe Yangın : Aydin Da Yer Alan Yesil Vadi De Yangin Cikti, Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı.. Hayali bile güzel ama aklıma aytepe'deki atıl teleferik bile kullanım dışına bırakılmışken tramvayın adını bile anmak tam bir ütopya olduğu geliyor. Söndürme çalışmalarına orman müdürlüğü ekipleri de katıldı. Aydın'ın efeler ilçesinde bulunan yeşil vadi ismi ile bilinen aytepe mevkiindeki kanyonda bir anda dumanlar yükseldi. Yangın bölgesinde söndürme çalışmalarını ağlayarak izleyen kadın alevlerin kontrol altına alınması ile sakinleşti. Olay, aydın'ın efeler ilçesinde meydana geldi.

Alandan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ve aydın su ve kanalizasyon i̇daresi'ne (aski̇) bağlı ekipler ile orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Vatandaşların da büyümemesi için ekiplere yardım ettiği yangın, bir süre sonra kontrol altına alınabildi.

Aytepe De Korkutan Yangin
Aytepe De Korkutan Yangin from www.kanalaydin.com
Edinilen bilgilere göre aytepe mesire alanının alt bölümünde yer alan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde aytepe mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle kuru otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Adü merkez kampüsünde yangın paniği. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde aytepe mevkiindeki. Rektörlüğünde bulunduğu zafer mahallesi aytepe mevkindeki adü merkez kampüsünde, şehir merkezinden görülen yoğun siyah bulutlar aydın'da korku yarattı. Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Vatandaşların da büyümemesi için ekiplere yardım ettiği yangın, bir süre sonra kontrol altına alınabildi.

Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı.

Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak müdahelede bulunmaya başladı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Aytepe'deki yangın kontrol altına alındı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde aytepe mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle kuru otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Aydın'da aytepe mesire alanı yolunda yangın meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Ak parti aydın, ayasofya'nın ibadete açılması nedeniyle lokma hayrı yapıyor Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Söndürme çalışmalarına orman müdürlüğü ekipleri de katıldı. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz. Olay, efeler'e bağlı aytepe mesire alanında meydana geldi.

Çam ağaçları altındaki kuru otların tutuşmasıyla büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine aydın. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı aydın'ın efeler ilçesinde çıkan ve rüzgarın da şiddeti ile büyüyen yangın, itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen. Vatandaşların da büyümemesi için ekiplere yardım ettiği yangın, bir süre sonra kontrol altına alınabildi. Yıllarca aydın'ı gerek tbmm'de gerekse ulusal platformlarda temsil eden vekillerimiz, iş adamlarımız ve bürokratlarımız bir hizmet getirilmesi söz konusu olduğunda ağız.

Aydin Da Yangin Manset Aydin
Aydin Da Yangin Manset Aydin from static.daktilo.com
Umurbey mahallesi aytepe mevkiinde çamlık alanda yangın çıktı. Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Söndürülmeden atılan izmarit, aydın ı duman altında bıraktı. X factor star işığı, her pazartesi kanal d ekranlarında sizlerle.resmi i̇nternet sitesi: Yangın bölgesinde söndürme çalışmalarını ağlayarak izleyen kadın alevlerin kontrol altına alınması ile sakinleşti. Şehir merkezinden kolayca görülebilen siyah dumanlar vatandaşları tedirgin etti. Adü merkez kampüsünde yangın paniği.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen.

Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma. Zafer mahallesi aytepe mevkiinde adü merkez kampüsünde yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen. Vatandaşların da büyümemesi için ekiplere yardım ettiği yangın, bir süre sonra kontrol altına alınabildi. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Ekipler alevleri kontrol altına almak için büyük çaba sarf ediyor. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Olay, efeler'e bağlı aytepe mesire alanında meydana geldi. Söndürme çalışmalarına orman müdürlüğü ekipleri de katıldı. Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Söndürülmeden atılan izmarit, aydın ı duman altında bıraktı. Umurbey mahallesi aytepe mevkiinde çamlık alanda yangın çıktı.

Şehir merkezindeki ormanlık alanda yangın çıktı aydın'ın efeler ilçesinde merkezi konumda yer alan ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Alınan bilgiye göre, bir kişi, aytepe mesire alanı yakınlarında bulunan uçuruma çıkarak intihar edeceğini söyledi. Yangın bölgesinde söndürme çalışmalarını ağlayarak izleyen kadın alevlerin kontrol altına alınması ile sakinleşti. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma. Aydın aytepe'de yer alan yeşil vadi kanyonunda yangın çıktı.

Aytepe De Buyuk Yangin
Aytepe De Buyuk Yangin from ajansaydin.com
Kapanma bitti, vatandaşlar soluğu dışarıda aldı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Söndürülmeden atılan izmarit, aydın ı duman altında bıraktı. Aydın'ın efeler ilçesinde merkezi konumda yer alan ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. X factor star işığı, her pazartesi kanal d ekranlarında sizlerle.resmi i̇nternet sitesi: Aydın aytepe'de yer alan yeşil vadi kanyonunda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan.

Aydın'ın efeler ilçesinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda çıkan yangın söndürüldü.

Yangın bölgesinde söndürme çalışmalarını ağlayarak izleyen kadın alevlerin kontrol altına alınması ile sakinleşti. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde aytepe mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle kuru otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Hayali bile güzel ama aklıma aytepe'deki atıl teleferik bile kullanım dışına bırakılmışken tramvayın adını bile anmak tam bir ütopya olduğu geliyor. Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Ekipler alevleri kontrol altına almak için büyük çaba sarf ediyor. Adü merkez kampüsünde yangın paniği. Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı. Umurbey mahallesi aytepe mevkiinde çamlık alanda yangın çıktı. Çam ağaçları altındaki kuru otların tutuşmasıyla büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine aydın. Vatandaşların da büyümemesi için ekiplere yardım ettiği yangın, bir süre sonra kontrol altına alınabildi. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Aydın'ın efeler ilçesinde bulunan yeşil vadi ismi ile bilinen aytepe mevkiindeki kanyonda bir anda dumanlar yükseldi.